bot_img

wie zijn wij

portr_1
Katja Bles

Ik ben Katja Bles. Ik doe alle intakes voor het basisonderwijs en werk daarnaast met leerlingen uit het BO. Ik studeerde orthopedagogiek aan de UVA en de VU. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als o.a. studie-adviseur aan de UVA  kwam remedial teaching op mijn pad, iets waar ik tot op de dag van vandaag nog reuze blij om ben. Er achter te komen hoe ik ieder kind vooruit kan helpen en motiveren, dat is wat ik het allerleukste vind aan dit vak!

Dit is Joke Buffing. Joke is degene die ruim 25 jaar geleden Stichting Leerlingbegeleiding Jan Steen heeft opgericht. Zij is geregistreerd remedial teacher bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teachers en begeleidt al meer dan 30 jaar kinderen met leerproblemen. Zij werkt vooral met kinderen uit het basisonderwijs en doet dat nog steeds met heel veel plezier. Joke heeft zeer veel ervaring en contacten op scholen en met andere instellingen, waar Stichting Jan Steen natuurlijk van profiteert!

portr_2
Joke Buffing
portr_3
Claire Coombes

Ik ben Claire Coombes, ontwikkelings- en onderwijspsychologe bij Jan Steen. Ik heb gestudeerd aan de Universiteit Leiden, en werk sinds 2008 bij Jan Steen. Ik neem intelligentie- en dyslexie-onderzoeken af. Verder begeleid ik als remedial teacher zowel leerlingen uit het basisonderwijs als leerlingen van de middelbare school. Ik ben tweetalig Nederlands-Engels, iets wat in de begeleiding soms heel goed van pas komt!

Karel Vlieger werkt al sinds 1992 bij Jan Steen als remedial teacher voor het voortgezet onderwijs. Karel begeleidt veel eindexamenkandidaten, zowel op het gebied van talen (bijvoorbeeld in verband met dyslexie) als op het gebied van de exacte vakken en de zaakvakken. Bij Karel kun je ook begeleid worden op het gebied van studietechniek, ook in de tweede fase. Karel verzorgt verder de intake en coördinatie bij nieuwe aanmeldingen, en de coördinatie van de huiswerkklassen, die hij ook begeleidt.

portr_8
Karel Vlieger